Product Detail

PËRDORIMI
Doza e rekomanduar është një shishë në ditë, para ose pas ushqimit. Shtype kapakun e shishes, pastaj tunde mirë dhe rrotullojë në drejtim të kundërt me lëvizjen e akrepave të orës.Pastaj, pije tretësirën e përfituar.

KUNDËRINDIKACIONET
Nuk njihen efekte anësore të cilat e shoqërojnë përdorimin e këtij bari. Të evitohet përdorimi i këtij bari në rastet kur kemi mbindjeshmëri ndaj ndonjërës nga komponentat e këtij bari.

RUAJTJA
Të ruhet në vend të thatë dhe të freskët në temperaturë deri 20°C, larg nga burimet direkte të të nxehtit. Të përdoret deri në datën e stampuar në paketim.

FLORA LACTIS B NUK PËRMBAN GLUTEN.

Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

Contact Us

info@phamaplus.com

Address

Str. Rexhep Krasniqi, Kalabria e Re, 10000 Prishtina-Kosova.

Sharing

No products in the cart.