Who we are
What we do
Our Experience
Partnerships
Operating
since 2007.
Driven by our passion for excellence, we established PHARMAPLUS LLC to introduce a new business strategy focused on professionalism, adaptability, integrity, and delivering exceptional service to our clients.

We're Here to Help You Find the Perfect Gifts for Everyone on Your List.

Products & Services

We have the best health, beauty, baby products, prescription medications, and much more - at the best prices.

Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a a eros ac, place uilm viverra a eros ac, place uilm rviverra a eros ac, place uilm rat a eros ac erdum.
Charla Blosam
5.0 rating
Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a a eros ac, place uilm viverra a eros ac, place uilm rviverra a eros ac, place uilm rat a eros ac erdum.
Charla Blosam
5.0 rating
Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a a eros ac, place uilm viverra a eros ac, place uilm rviverra a eros ac, place uilm rat a eros ac erdum.
Charla Blosam
5.0 rating

We're Here to Help You Find the Perfect Gifts for Everyone on Your List.

New Products.

Browse our range of pharmacy products online, available for click & collect from our pharmacy.

New Products
 • MELACRON®

  Produkt fiziologjik, nuk krijon varësi, nuk shkakton përgjumje gjatë ditës dhe nuk ka efekte anësore

  Sprej oral

  Produkt me substanca natyrale hormonale për trajtimin e çrregullimeve të gjumit.

  Nuk krijon varshmëri.

  Përbërja: Melatoninë – 1 sprucim përmban 0.5mg.

  Dozimi: Fëmijët: 1 sprucim (0.5mg Melatoninë) në mbrëmje para fjetjes (nën mbikqyrje të pediatrit).

  Të rriturit: 2 sprucime në mbrëmje para fjetjes.

  Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve.

  Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

  • MELACRON®

   Produkt fiziologjik, nuk krijon varësi, nuk shkakton përgjumje gjatë ditës dhe nuk ka efekte anësore

   30 kapsula

   Produkt me substanca hormonale natyrale stimuluese të gjumit.

   Nuk krijon varshmëri.

   Përbërja: L-triptofan, glicinë , vitaminë B3, vitaminë B6, melatoninë.

   Përdorimi: Rregullon kualitetin dhe kohëzgjatjen e gjumit dhe rritë disponimin tek personat me çrregullime të gjumit.

   Dozimi: Merrni 1 kapsulë në ditë në mbrëmje, përpara gjumit.

   Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve.

   PA GLUTEN. PA LAKTOZË.

   Prodhuesi

   Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

   • Tussiplant

    Shurup për kollitje1 shishe 150 ml

    Efekt të dyfishtë: Antitusik dhe Sekretolitik

    PËRBËRJA

    Mjaltë e lules së egër, Mjaltë eukalipti, ekstrakte të: Polisakarideve të Iceland moss 30%, Vaj esencial i Timusit 0.5%,Ivy 10% Hederakozidi, Propolis 12% Galanginë,  Plantain Angleze  Verbaskozid 1% dhe Fenole 5%;  Resveratrol.

    INDIKACIONET

    Tussiplant Shurup për Kollitje është pajisje mjekësore që përdoret në rast të kollitjes së thatë dhe me sekrecione: TUSSIPLANT Shurup Kolle lehtëson kollën dhe irritimin respirator.

    DOZIMI: 10 ml 2 herë në ditë.

    • REHIDRAL ORS

     10 qese me nga 7,46g.

     Balancë ideale për lëngje trupore dhe minerale

     Suplement dietal me përmbajtje të ekuilibruar për të kompenzuar humbjet e lëngjeve dhe mineraleve te vjellja dhe diareja.

     Përmbajtja e substancave garanton një efekt terapeutik sinjifikant.

     Dekstroza: burim i rëndësishëm i përfitimit dhe restaurimit të energjisë.

     Actilight 950 P-Frukto-oligosaharidet: veti të fibrave me efekt në restaurim të florës normale bakteriale.

     Kloruri i natriumit (NaCl), citrati i kaliumit dhe bikarbonati i natriumit: mundësojnë kompenzimin e joneve Na, K dhe klorureve dhe janë esenciale në hemostazën e lëngjeve dhe metabolizmin qelizor.

     Përdorimi:
     Doza e rekomanduar është një qese në ditë e tretur në 250 ml ujë.

     Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

     • PYLOR-EX

      PYLOPASS + Zinc-L-Carnosine

      15 kapsula

      Klinikisht i dëshmuar në reduktimin e Helicobacter pylori duke përkrahur shëndetin e stomakut

      Përbërësit:

      Lactobacillus reuterii DSM17648 – Pylopass®, Zinc L-Carnosine.

      Përdorimi: te pacientët me terapi antimikrobike të eradikimit të infeksionit me Helicobacter pylori dhe  si vazhdimësi në mirëmbajtje të shëndetshme të stomakut.

      Ndihmon në shërimin e ulcerave gastroduodenale

      Dozimi:

      Merrni 1 kapsulë në ditë, larg vaktit ushqimor

      Paralajmërim: Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë. Mbani larg fëmijëve të moshës nën 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

      Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

      • PROST+

       30 Kapsula

       Produkt herbal me Selen për meshkujtë me probleme të PROSTATËS dhe rrugëve urinare

       Efektet terapeutike

       Farat  bimës  Saw Palmeto: Përmirësojnë funksionin e urinimit dhe seksual dhe zvoglojnë urinimin gjatë natës

       Farat e kungullit: Përmbajnë fitosterole që kanë efekt në zvoglimin e prostatës së zmadhuar

       Ortosifoni: Efekt të dobishëm në parandalimin dhe trajtimin e infeksioneve të traktit urinar

       Seleni: Efekt protektiv ndaj kancerit të prostatës

       Përdorimi: merrni 1 kapsulë në ditë.

       Paralajmërim: Përdorimi i PROST+ është i destinuar ekskluzivisht për meshkujt. Pa efekte anësore.

       Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

       • Pro-Linex

        15 kapsula

        Efektive kundër diaresë. Restauron funksionin intestinal

        Përbëhet nga fermentet laktike (Saccharomyces boulardii CNCM I-3799, Lactobacillus Acidophilus La-14 SD5212), inulinë dhe zinc citrat . Fermentet laktike (probiotikët) dhe inulina favorizojnë balancën e florës normale të zorrëve.

        Dozimi:

        Merrni 1 kapsulë në ditë.

        Paralajmërime: Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mbajeni larg qasjes së fëmijëve nën 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

        Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

        • PREGMAMA PLUS

         30 Kapsula
         Pregmama Plus përmbanë vitaminat dhe mineralet e nevojshme për një shtatzëni të shëndetshme

         PËRBËRËSIT
         Oksidi i Magnezit, Citrati i Kaliumit, Fumarati i Hekurit, Vitamina C, Tharmi i Seleniumit, Vitamina E, Glukonati i Manganit, Vitamina B3, Oksidi i Zinkut, Glukonati i Bakrit, Vitamina B1, B2, B5, B6, B12, D, Acidi Folik, Joduri i Kaliumit dhe Vitamina H (Biotina)

         INDIKACIONET

         Periudha e shtatzënësisë dhe laktacionit. Kombinime të shtesave ushqimore e bazuar në Vitamina dhe Minerale të dobishme për sigurimin e nutrientëve shtesë në dietën ditore.  Hekuri, Vitamina B12 dhe Vitamina B6 kontribuojnë në eritropoezën normale, si dhe reduktojnë lodhjen dhe dobësinë trupore.  Acidi folik është i dobishëm për zhvilimin normal të fetusit. Vitamina C dhe Zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. 

         PËRDORIMI
         Çdo 24 orë të merret një kapsulë e tillë, para apo pas ushqimit.

         Papular Everyone
         • Tussiplant

          Shurup për kollitje1 shishe 150 ml

          Efekt të dyfishtë: Antitusik dhe Sekretolitik

          PËRBËRJA

          Mjaltë e lules së egër, Mjaltë eukalipti, ekstrakte të: Polisakarideve të Iceland moss 30%, Vaj esencial i Timusit 0.5%,Ivy 10% Hederakozidi, Propolis 12% Galanginë,  Plantain Angleze  Verbaskozid 1% dhe Fenole 5%;  Resveratrol.

          INDIKACIONET

          Tussiplant Shurup për Kollitje është pajisje mjekësore që përdoret në rast të kollitjes së thatë dhe me sekrecione: TUSSIPLANT Shurup Kolle lehtëson kollën dhe irritimin respirator.

          DOZIMI: 10 ml 2 herë në ditë.

          • SupraVit CaMgZn + D3

           30 tableta

           PËR ESHTRA, DHËMBË, LËKURË DHE FLOKË TË SHËNDETSHËM

           Përdorimi: Përkrah gjendjen normale të eshtrave dhe dhëmbëve, përshpejton shërimin e plagëve, përmirëson gjendjet e alergjive, lodhjes, molisjes dhe anemive të ndryshme, plotëson nevojat e rritura të kalciumit në shatzënësi.

           Përmbajtja: Kalcium – 250mg, Magnez – 100 mg, Zink – 10 mg, Vitamina D3 – 5 mcg.

           Nuk përmban: aromatizues artificial, ngjyrues dhe aspartam. Nuk përmban sheqer.

           Dozimi: Të rriturit: 1 tabletë në ditë. Fëmijët: pas rekomandimit të mjekut.

           Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve.

           • Supra Vit VITAMIN D3

            30 tableta

            Indikacionet: Siguron dendësinë e kockës dhe stimulon absorbimin e kalciumit, përmirëson gjendjen e sistemit imunitar të dobësuar, ndihmon në parandalimin e osteoporozës, sidomos pas menopauzës.

            Përbërja: Vitaminë D3 – 10 µg.

            Dozimi: Të rriturit dhe fëmijët mbi 6 vjeç: 1 tabletë në ditë me sasi të vogël lëngjesh.

            Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve.

            • Supra Vit Vitamin C + Zinc

             20 eferveta

             Përdorimi: Rritë imunitetin, largon lodhjen, sidomos në rastet e lodhjes së madhe fizike dhe imunitetit të ulur sezonal.

             Përbërja: Vitaminë C – 1000mg, Zink – 10mg.

             Përbërës tjerë: Acid citrik, bikarbonat natriumi, aditivë (dekstrozë, sorbitol, maltodekstrinë), aromatizues (portokall), ëmbëlsues (sukralozë), stabilizues (polietilen glikol), ngjyrues (apokarotenal).

             Dozimi: Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 1 tabletë në ditë me 1 gotë ujë.

             Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve.

             • Supra Vit Vitamin C

              20 eferveta

              Përdorimi: Rritë imunitetin, largon lodhjen, sidomos në rastet e lodhjes së madhe fizike dhe imunitetit të ulur sezonal.

              Përbërja: Vitaminë C – 1000mg.

              Përbërës tjerë: Acid citrik, bikarbonat natriumi, aditivë (dekstrozë, sorbitol, maltodekstrinë), aromatizues (limon), ëmbëlsues (sukralozë), stabilizues (polietilen glikol), ngjyrues (riboflavinë).

              Dozimi: Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 1 tabletë në ditë me 1 gotë ujë.

              Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve.

              • Supra Vit VITAMIN B COMPLEX

               30 tabeta

               Përdorimi: Për trajtimin e mungesave të vitaminave të grupit B, përkrah funksionin normal të sistemit nervor dhe për thonjë dhe flokë të shëndetshëm.

               Përbërja: Vitaminë B1 – 7mg, Vitamin B2 – 8mg, Vitamin B6 – 5mg, Vitamin B12 – 25mcg.

               Ekscipientët: Laktozë, Celulozë mikrokristaline, agjent për mbështjellje, Stearat Magnezi.

               Dozimi: Të rriturit: 1 tabletë 2x/ditë.

               Kujdes: Nuk rekomandohet gjatë laktacionit. Vitamina B2 në përbërje të Vitamin B complex mund ta ndërroj ngjyrën e urinës të verdhë në të portokalltë. Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve.

               what you like.

               Product that requires consumer research and comparison of brands Or Products.

               Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a a eros ac, place uilm viverra a eros ac, place uilm rviverra a eros ac, place uilm rat a eros ac erdum.
               Charla Blosam
               5.0 rating
               Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a a eros ac, place uilm viverra a eros ac, place uilm rviverra a eros ac, place uilm rat a eros ac erdum.
               Charla Blosam
               5.0 rating
               Vestibulum vitae lorim tellus nec dui dictum lorim a a eros ac, place uilm viverra a eros ac, place uilm rviverra a eros ac, place uilm rat a eros ac erdum.
               Charla Blosam
               5.0 rating

               weekly arrivals

               Get the latest on sales, new releases

               Recent Articles

               Great Products
               & Great Service

               We offer the highest quality and very latest in all things pharmacy and more. We also love giving our customers exclusive offers and most importantly great service.

               Better advice
               better care

               At PharmaPlus we are committed to providing you with exceptional care and expert advice, whilst giving you, a trusted destination for health. Visit our store for a chat with our friendly team.

               Subscribe Newsletter and Get Discount


                Contact Us

                info@phamaplus.com

                Address

                Str. Rexhep Krasniqi, Kalabria e Re, 10000 Prishtina-Kosova.

                Sharing

                No products in the cart.