Category: Erbozeta

 • View

Showing 1–9 of 20 results

 • Allerdep

  Sprej nazal – 30ml

  Përdorimi: pastron kanalet e hundës dhe sekretin, largon alergjenët, njomë dhe mbron mukozën e hundës.

  Përbërja: Ujë deti i koncentruar, ekstrakt i kalendulës, ekstrakt i verriut të zi (Alnus Glutinosa), ekstrakt i rrushit të zi pa fara (Ribes Nigrum), ekstrakti i bredhit të bardhë (Abies Alba), ekstrakt i tëndafilit të egër (Rosa Canina), ekstrakt i hithrës, glukonat mangani.

  Dozimi: 1-2 shprucime në secilën vrimë të hundës, 3 herë në ditë.  Përdorimi mbi 2 vjeç.

  Mund të përdoret në shtatzënësi dhe laktacion.Nuk ka efekte anësore ose ndërveprime në rast përdorimi të këtij produkti. Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C.

  PA GLUTEN.

  Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

  • BONLAX+

   20 Tableta

   Produkt më 6 përbërës bimor për trajtimin e obstipacionit

   BONLAX+ – suplement dietik i bazuar në ekstrakte bimore dhe vitaminë C. Çikorja, Sena, Kumbulla e thatë, Frangula dhe Cinchona

   Rregullon pasazhin natyral të zorrëve.

   Përdorimi: merrni 1 tabletë në ditë.

   Kategoria C sipas FDA në shtatzënësi

   Paralajmërim: Ruajeni në një vend të freskët dhe të thatë, larg burimit të nxehtësisë.

   Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

   • Collagendep

    20 qese nga 15ml

    Kokteli i bukurisë për ruajtjen e lëkurës (kundër rrudhjes së lëkurës).

    Suplement ushqimor i bazuar në VERISOL (peptide të kolagjenit), acid hialuronik, resveratrol, vitamina dhe minerale si Bakri dhe zinku dhe Biotinë

    Përdorimi:

    Të pihet një qese në ditë me stomak bosh e shoqëruar me një gotë ujë. Të merret produkti pas ushqimit nëse vuani nga problemet digjestive.

    Nuk ka efekte anësore të lidhura me përdorimin e këtij produkti. Shmangeni marrjen në rast të hipersensitivitetit të njohur ndaj njërit ose më shumë përbërësve.

    Të mbahet larg nga fëmijët nën 3 vjec. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

    • D3 Strong – 25 000 IU

     10 flakone

     Vitamina D3 kontribuon në ruajtjen e kockave të shëndetshme dhe funksionin normal të muskujve, favorizon thithjen normale dhe përdorimin e kalciumit dhe fosforit dhe funksionimin e shëndetshëm të sistemit imunitar.

     Udhëzimet:

     Udhëzimet: doza e rekomanduar është një flakon në javë apo siç përshkruhet nga mjeku juaj.

     Paralajmërim: Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë. Mbani larg fëmijëve të moshës nën 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

     Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

     • D3-VIT 2000 UI 30 Kapsula

      Vitamina D3 kontribuon në ruajtjen e kockave të shëndetshme dhe funksionin normal të muskujve, favorizon thithjen normale dhe përdorimin e kalciumit dhe fosforit dhe funksionimin e shëndetshëm të sistemit imunitar.

      Dozimi: Doza e rekomanduar është një kapsulë në ditë, ose siç përshkruhet nga mjeku juaj.

      Paralajmërim: Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë. Mbani larg fëmijëve të moshës nën 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

      Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

      • D3-VIT 4000 UI 30 Kapsula

       Vitamina D3 kontribuon në ruajtjen e kockave të shëndetshme dhe funksionin normal të muskujve, favorizon thithjen normale dhe përdorimin e kalciumit dhe fosforit dhe funksionimin e shëndetshëm të sistemit imunitar.

       Dozimi: Doza e rekomanduar është një kapsulë në ditë, ose siç përshkruhet nga mjeku juaj.

       Paralajmërim: Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë. Mbani larg fëmijëve të moshës nën 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

       Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

       • Ecoli-Ex

        30 kapsula = 15 Kapsula të bardha  + 15 kapsula të kuqe/të bardhë me blister të dyfishtë

        Uroantiseptik kundër bakteries Escherichia coli . Restauron mukozën e traktit urinar

        Përmbajtja: Boronicë, D-Manozë, Ursolia® me veprim uroantiseptik të dobishëm për funksionimin e traktit urinar dhe fermentet laktike – të dobishme për të ribalancuar florën bakteriale të zorrëve.

        Dozimi:

        Merrni 1 kapsulë të bardhë në mëngjes dhe 1 kapsulë të kuqe/të bardhë në ditë, mundësisht pas një vakti ushqimor.

        Paralajmërim: Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mbajeni larg qasjes së fëmijëve nën 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

        Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

        • FerroHem

         30 Kapsula

         INDIKACIONET
         Suplement dietik me hekur dhe vitamina si Vitamina C, B12 dhe Acid folik të dobishme për të plotësuar lëndët ushqyese në dietën ditore. Hekuri ndihmon në funksionimin normal të eritrociteve dhe hemoglobinës.

         PËRDORIMI
         Të merret një kapsulë në ditë, para ushqimit
         Mund të përdoret edhe gajtë shtatzënësisë.

         KUNDËRINDIKACIONET
         Nuk njihet ndonjë efekt anësor i cili është raportuar pas përdorimit të këtij produkti. Administrimi i produktit duhet shmangur në rastet kur kemi alergji ndaj ndonjërës nga komponentët e këtij bari

         • FLORA LACTIS B

          10 flakona – 10 ml

          Një jetë pa diarre

          PËRBËRJA

          FIBER AIDTM – Arabinogalaktani është një fibër me efekt prebiotik i cili mund të ribalancojë mikroflorën intestinale, të kontrollojë kolonitë e baktereve potencialisht të dëmshme në zorrën e trashë, pa dhënë efekte anësore siç është krijimi i gazërave dhe fryrja e zorrëve.

          Vitamina B6 – ndihmonë në ribalancimin e funksionit të sistemit imunitar.
          Lactobacillus reuteri – kontribuon në balancën e florës gastrointestinale dhe të prodhojë substanca me veti antimikrobike, por pa prekur florën bakteriale normale intestinale.

          Efikasitet i dëshmuar për:
          Ndërprerjen e barkqitjev; Restaurimin e florës së dëmtuar normale bakteriale, Terapi shoqëruese me antibiotikë.

          Contact Us

          info@phamaplus.com

          Address

          Str. Rexhep Krasniqi, Kalabria e Re, 10000 Prishtina-Kosova.

          Sharing

          No products in the cart.