Product Detail

Pasi që është pa alkool dhe ka shije të pëlqyeshme, mund të përdoret dhe te fëmijët.

INFLU-FIX NUK PËRMBAN GLUTEN, LAKTOZË APO GLUKOZË

Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

Contact Us

info@phamaplus.com

Address

Str. Rexhep Krasniqi, Kalabria e Re, 10000 Prishtina-Kosova.

Sharing

No products in the cart.