Product Detail

Përmbajtja në 1 qese:

  • Inulinë Fibra: 8.9g
  • Nuk ka përmbajtje të yndyrnave
  • Karbohidrate: 0.8g: nga të cilat sheqerna: 0.8g
  • Proteina: 0g
  • Kripë: 0g
  • Vlerat energjike:8kJ/21.0kcal

Dozimi:

Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: 1 qese në ditë.

Fëmijët nga 3-12 vjeç: 1/2 qese në ditë.

Fëmijët mbi 2 vjeç: 1/2 qese në ditë.

Përmbajtja e një qese tretet një gotë me ujë, lëngje të pemëve ose me ushqim (jogurt, drithëra të përpunuar).

Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë të freskët. Të mbahet larg fëmijëve. Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore se mund të shkaktojë fryerje barku dhe efekt laksativ.

Contact Us

info@phamaplus.com

Address

Str. Rexhep Krasniqi, Kalabria e Re, 10000 Prishtina-Kosova.

Sharing

No products in the cart.