Product Detail

Nuk njihen efekte anësore të cilat e shoqërojnë përdorimin e këtij bari.
Të evitohet përdorimi i këtij bari në rastet kur kemi alergji ndaj xhenxhefilit.Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve.

PA GLUTEN. PA LAKTOZË. PA GLUKOZË.

Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

Contact Us

info@phamaplus.com

Address

Str. Rexhep Krasniqi, Kalabria e Re, 10000 Prishtina-Kosova.

Sharing

No products in the cart.