Product Detail

PRODUKTI NUK PËRMBAN GLUTEN

KUJDESTUNDENI MIRË PARA PËRDORIMIT.  Mos e përdorni në rast të mbindjeshmërisë ose alergjisë në njërin ose më shumë përbërës. Gjatë shtatzënësisë, laktacionit dhe tek fëmijët nën moshën 2 vjeçare, të administrohet vetëm pas rekomandimit të mjekut tuaj. Nuk ka efekte anësore ose ndërveprime të njohura lidhur me përdorimin e produktit.Të mbahet larg fëmijëve. Të ruhet në një vend të ftohtë, të thatë, larg nga burimet e nxehtësisë, në një temperaturë nën 25 ° C

Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

Contact Us

info@phamaplus.com

Address

Str. Rexhep Krasniqi, Kalabria e Re, 10000 Prishtina-Kosova.

Sharing

No products in the cart.