Product Detail

Dozimi:

  • Të rriturit: 1 efervetë 2-3 herë në ditë e tretur në një gotë me 200 ml ujë
  • Fëmijët mbi 12 vjeç: 1 efervetë në ditë
  • Fëmijët nën 12 vjeç: vetëm pas vlerësimit të mjekut ordinues

Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve.

Contact Us

info@phamaplus.com

Address

Str. Rexhep Krasniqi, Kalabria e Re, 10000 Prishtina-Kosova.

Sharing

No products in the cart.