Category: Erbozeta

 • View

Showing 10–18 of 20 results

 • INFLUFIX

  Sprej për gojë – 30 ml

  Me Influfix kemi mundur Gripin dhe dhimbjen e fytit

  Preparat me 7 substanca te kombinuara natyrore

  Përbërja

  Ekstrakt glicerinik i propolisit, Vitamina C, Mustarda mbrojtëse (Sisymbrium officinale), Rrënja e Echinacea(Echinacea angustifolia), Kamomila, Bromelain nga frutit i Ananasit (Ananas Comosus)-

  Përdorimi: Qetëson inflamacionin e fytit; Stimulon imunitetin natyral të organizmit

  3 muaj deri në 3 vjeç: çdo 8 orë nga 1 sprucim.

  Mbi 3 vjeç: çdo 8 orë nga 1 sprucim.

  Të rriturit: çdo 8 orë nga 4 sprucime.

  • INFLUPROP

   Pajisje medicinale

   Sprej për hundë – 30 ml

   Ujë deti me 4 substanca natyrore për pastrimin e kalaleve të hundës

   Përbërja:  Ujë i detit i përqendruar, ekstrakt hidroglicerik i Ehinacesë, ekstrakt hidroglicerik i kalendulës, hialuronat natriumi, glukonat i bakrit.

   Përdorimi: Pastron kanalet e hundës dhe sekretin, njomë dhe mbron mukozën e hundës.

   Dozimi: Fëmijët mbi moshën 2 vjeç: çdo 8 orë nga 1 shprucim në secilën vrimë të hundës. Të rriturit: çdo 8 orë nga 1-2 shprucime në secilën vrimë të hundës. Në shtatzënësi, laktacion dhe tek fëmijët nën moshën 2 vjeç, administroje këtë produkt medicinal me kujdes, dhe vetëm me rekomandim mjeku.
   Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve

   Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

   • MELACRON®

    Produkt fiziologjik, nuk krijon varësi, nuk shkakton përgjumje gjatë ditës dhe nuk ka efekte anësore

    30 kapsula

    Produkt me substanca hormonale natyrale stimuluese të gjumit.

    Nuk krijon varshmëri.

    Përbërja: L-triptofan, glicinë , vitaminë B3, vitaminë B6, melatoninë.

    Përdorimi: Rregullon kualitetin dhe kohëzgjatjen e gjumit dhe rritë disponimin tek personat me çrregullime të gjumit.

    Dozimi: Merrni 1 kapsulë në ditë në mbrëmje, përpara gjumit.

    Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve.

    PA GLUTEN. PA LAKTOZË.

    Prodhuesi

    Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

    • MELACRON®

     Produkt fiziologjik, nuk krijon varësi, nuk shkakton përgjumje gjatë ditës dhe nuk ka efekte anësore

     Sprej oral

     Produkt me substanca natyrale hormonale për trajtimin e çrregullimeve të gjumit.

     Nuk krijon varshmëri.

     Përbërja: Melatoninë – 1 sprucim përmban 0.5mg.

     Dozimi: Fëmijët: 1 sprucim (0.5mg Melatoninë) në mbrëmje para fjetjes (nën mbikqyrje të pediatrit).

     Të rriturit: 2 sprucime në mbrëmje para fjetjes.

     Kujdes: Të ruhet në vend të thatë dhe në temperaturë nën 25°C. Të mbahet larg fëmijëve.

     Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

     • Nausolvit Junior

      Pika orale – 20ml

      Dhuratë nga natyra kundër nauzesë dhe vjelljes

      Përdorimi: Parandalimi i nauzesë dhe vjelljes, parandalimi i dispepsisë abdominale te fëmjët.

      Përbërja: Ekstrakt i rrënjës së xhenxhefilit SynerSHIELDTM (lat. Zingiber officinalis).

      Dozimi: Foshnjat nga 6 muaj deri në 1 vit: 2 pika/kg/ditë të cilat qiten në një sasi të vogël uji dhe pihen. Fëmijët 1-3 vjeç: çdo 8 orë nga 10 pika. Fëmijët 3-6 vjeç: çdo 8 orë nga 15 pika. Fëmijët 6-12 vjeç: çdo 8 orë nga 20 pika.

      • PREGMAMA PLUS

       30 Kapsula
       Pregmama Plus përmbanë vitaminat dhe mineralet e nevojshme për një shtatzëni të shëndetshme

       PËRBËRËSIT
       Oksidi i Magnezit, Citrati i Kaliumit, Fumarati i Hekurit, Vitamina C, Tharmi i Seleniumit, Vitamina E, Glukonati i Manganit, Vitamina B3, Oksidi i Zinkut, Glukonati i Bakrit, Vitamina B1, B2, B5, B6, B12, D, Acidi Folik, Joduri i Kaliumit dhe Vitamina H (Biotina)

       INDIKACIONET

       Periudha e shtatzënësisë dhe laktacionit. Kombinime të shtesave ushqimore e bazuar në Vitamina dhe Minerale të dobishme për sigurimin e nutrientëve shtesë në dietën ditore.  Hekuri, Vitamina B12 dhe Vitamina B6 kontribuojnë në eritropoezën normale, si dhe reduktojnë lodhjen dhe dobësinë trupore.  Acidi folik është i dobishëm për zhvilimin normal të fetusit. Vitamina C dhe Zinku kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit imunitar. 

       PËRDORIMI
       Çdo 24 orë të merret një kapsulë e tillë, para apo pas ushqimit.

       • Pro-Linex

        15 kapsula

        Efektive kundër diaresë. Restauron funksionin intestinal

        Përbëhet nga fermentet laktike (Saccharomyces boulardii CNCM I-3799, Lactobacillus Acidophilus La-14 SD5212), inulinë dhe zinc citrat . Fermentet laktike (probiotikët) dhe inulina favorizojnë balancën e florës normale të zorrëve.

        Dozimi:

        Merrni 1 kapsulë në ditë.

        Paralajmërime: Ruani në një vend të freskët dhe të thatë. Mbajeni larg qasjes së fëmijëve nën 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

        Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

        • PROST+

         30 Kapsula

         Produkt herbal me Selen për meshkujtë me probleme të PROSTATËS dhe rrugëve urinare

         Efektet terapeutike

         Farat  bimës  Saw Palmeto: Përmirësojnë funksionin e urinimit dhe seksual dhe zvoglojnë urinimin gjatë natës

         Farat e kungullit: Përmbajnë fitosterole që kanë efekt në zvoglimin e prostatës së zmadhuar

         Ortosifoni: Efekt të dobishëm në parandalimin dhe trajtimin e infeksioneve të traktit urinar

         Seleni: Efekt protektiv ndaj kancerit të prostatës

         Përdorimi: merrni 1 kapsulë në ditë.

         Paralajmërim: Përdorimi i PROST+ është i destinuar ekskluzivisht për meshkujt. Pa efekte anësore.

         Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

         • PYLOR-EX

          PYLOPASS + Zinc-L-Carnosine

          15 kapsula

          Klinikisht i dëshmuar në reduktimin e Helicobacter pylori duke përkrahur shëndetin e stomakut

          Përbërësit:

          Lactobacillus reuterii DSM17648 – Pylopass®, Zinc L-Carnosine.

          Përdorimi: te pacientët me terapi antimikrobike të eradikimit të infeksionit me Helicobacter pylori dhe  si vazhdimësi në mirëmbajtje të shëndetshme të stomakut.

          Ndihmon në shërimin e ulcerave gastroduodenale

          Dozimi:

          Merrni 1 kapsulë në ditë, larg vaktit ushqimor

          Paralajmërim: Të ruhet në një vend të freskët dhe të thatë. Mbani larg fëmijëve të moshës nën 3 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.

          Prodhuesi: ERBOZETA S.p.A. RSM/Itali  

          Contact Us

          info@phamaplus.com

          Address

          Str. Rexhep Krasniqi, Kalabria e Re, 10000 Prishtina-Kosova.

          Sharing

          No products in the cart.