Our Products

 • View

Showing 37–37 of 37 results

 • Tussiplant

  Shurup për kollitje1 shishe 150 ml

  Efekt të dyfishtë: Antitusik dhe Sekretolitik

  PËRBËRJA

  Mjaltë e lules së egër, Mjaltë eukalipti, ekstrakte të: Polisakarideve të Iceland moss 30%, Vaj esencial i Timusit 0.5%,Ivy 10% Hederakozidi, Propolis 12% Galanginë,  Plantain Angleze  Verbaskozid 1% dhe Fenole 5%;  Resveratrol.

  INDIKACIONET

  Tussiplant Shurup për Kollitje është pajisje mjekësore që përdoret në rast të kollitjes së thatë dhe me sekrecione: TUSSIPLANT Shurup Kolle lehtëson kollën dhe irritimin respirator.

  DOZIMI: 10 ml 2 herë në ditë.

  Contact Us

  info@phamaplus.com

  Address

  Str. Rexhep Krasniqi, Kalabria e Re, 10000 Prishtina-Kosova.

  Sharing

  No products in the cart.